Vragen om vergeving

Lieve lezers

Wat spijt het mij dat ik jullie zo heb verwaarloosd. Geen paniek alles is in orde met mij. Ik liet opmerkingen van mensen mij te nauw aan het hart komen en gaf het schrijven bijna op. Mensen achter schermen hebben geen rem op hun mening en uiten deze dan ook zonder te denken aan de mogelijke gevolgen voor zij die het lezen. Bleek dat de lange stilte toch vragen naar meer deed oproepen waardoor ik de schrijf-lust kon terugvinden.

Er staat heel wat leesvoer voor jullie klaar en dat zal ten gepaste tijden zeker tot bij jullie geraken. Verwacht echter geen dagelijkse berichtgevingen meer. Al is het door velen aangeraden om op vaste momenten een post te plaatsen, ik maak me er van los. Simpel omdat het de ene keer al vlotter schrijven is en meer te vertellen is dan de andere. De illusie dat we elke dag iets unieks meemaken is niet langer noodzakelijk.

Ik kan jullie wel vertellen dat heel wat plannen gesmeed worden en deze gaan resulteren in uitgebreide verslagen. Geen nood, de typerende onderwerpen die op de blog verschenen zullen ook blijven. Culinaire hoogstandjes van eigen en andere keuken blijven boeien. Boardgames zullen we nog lang blijven spelen en ook de televisie zullen we niet snel uit laten staan.

Hopelijk vergeven jullie mij de langdurige stilte en volgen jullie mij verder in de toekomstige blogs.

Greetz V

Advertenties

2 Comments

Geef een reactie

  1. Al die tips wat je het beste kan doen? En dan, heb je een standaard blogje. Vraag me af waarom dat nodig is. Doe maar lekker je ding en gooi er maar op wat je zelf wil en ook wanneer. Dat we elke dag iets spannends van onze dag moeten maken. Jeetje, ik word al moe als ik eraan denk. Of is dat de leeftijd? haha

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s