Kingdomino

Tijdens Kingdomino liggen er 4 kaarten op tafel waartussen je kunt kiezen. Iedere speler op zijn beurt zet een pion van zijn kleur op de kaart naar voorkeur die nog niet gekozen werd. De volgorde van de kaarten wordt bepaald door het getal op de achterzijde. Koos jij de kaart die bovenaan lag dan ben jij de eerstvolgende speler om jou nieuwe kaart te kiezen.

Een kaart bestaat steeds uit 2 vlakken. De verschillende gebieden dienen aan elkaar te passen, vertrekkend vanuit het kasteel. Je hebt een oppervlakte van 5 op 5 waarbinnen je de gebieden dient te plaatsen.

Op sommige gebieden staan kroontjes en deze bepalen je score. Je vermenigvuldigd het aantal kroontjes in het gebied met het aantal vlakken van datzelfde gebied. Tel de resultaten van elk gebied op en je weet wie er wint.

Greetz V

PS: voor runthrough van games in het Nederlands en meer neem een kijkje op

lucky bastard

Advertenties

Een gedachte over “Kingdomino

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s