Bang!

img_20180301_1933411318668195.jpg

Bij een spelletje Bang!: The Dice Game probeer je afhankelijk van je rol de sheriff te beschermen of af te maken. Wat vooral belangrijk is, is zelf in leven te blijven om te kunnen winnen.

De kogels staan voor je leven. Tijdens jou beurt rol je de dobbelstenen en wijs je het resultaat toe aan je tegenspelers of jezelf. Biertjes verhogen het leven, die kun je ook aan anderen geven. Pijlen die je rolt dien je meteen te nemen. Als er geen pijlen meer op tafel liggen gaan deze af. Per pijl verlies je een leven. Dynamiet mag je niet opnieuw rollen, liggen er 3 dan gaan ze af en verlies je een leven. De gatling gun (de 3 blauwe rondjes) gaat af als er 3 liggen en daardoor verlies je al jou verzamelde pijlen, terwijl de tegenspelers een leven verliezen. De 2 en 1 staat voor het aantal plaatsen van jou verwijderd dat je iemand kan raken. Daardoor verliezen deze spelers een leven.

Dankzij karakterkaarten krijg je een speciale eigenschap. Gebruik deze goed en het zal je een heel eind helpen om je doel te bereiken.

img_20180301_194256102498555.jpg

Het is een leuk en luchtig spel. Het speelt snel dankzij de dobbelstenen. Er is wel wat geluk bij gemoeid en ook al lijkt het soms duidelijk wat je best doet, probeer je rol zo lang mogelijk geheim te houden.

Greetz V

PS: voor runthrough van games in het Nederlands en meer neem een kijkje op

lucky bastard

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s