The wedding_part 9: foto’s op locatie

Dat een trouwdag voorbij is voor je het goed en wel beseft is algemeen geweten. Alle aanstaande trouwers kan ik aanraden om zoveel mogelijk van de momenten te genieten, maar ook om een fantastische fotograaf onder de arm te nemen. En dat hadden wij.

Na de trouw kregen wij 1375 foto’s van onze fotograaf. Hij was niet alleen. Met de hulp van Ivan, gaf Danny mij de moeilijke keuze om uiteindelijk van al die foto’s tot een 400-tal te komen. Het was de bedoeling dat het er 250 werden, maar dat was onmogelijk. Te veel prachtige foto’s om aan ons voorbij te laten gaan.

Omdat 250 foto’s wellicht van het goede te veel is, ondanks het leuke filmpje met daarin de belangrijkste liedjes van de trouwdag verwerkt, hieronder de reportage op locatie gemaakt. Dit was in Villers la ville, een super mooie plaats.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

2 gedachten over “The wedding_part 9: foto’s op locatie

    1. We hebben geen regen gezien. Haartjes en kleed zijn droog gebleven. Het was een heel mooie locatie. Gaan er ook zo eens wandelen. Had veel romantische hoekjes. We zochten een locatie met urbex feeling en toch romantisch. Dit had de ideale mix.

      Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s