Chinees

img_20180222_194749298684926.jpg

img_20180222_1957162021064914.jpg

De chinees in de Rapertingenstraat 149 is op korte tijd enkele keren van naam verandert. Gelukkig is daarbij het eten ook steeds beter geworden. Eerst was het new China corner. Toen vonden we de sauzen te waterachtig. Dan werd het sakura al heel wat beter. Nu vandaag is het tsing hua city.

Wij zijn liefhebbers van het maandmenu of hoe ze het nu ondertussen ook noemen. Hierboven twee mooi gevulde borden en nog voldoende over voor een tweede dag te genieten.

De kip met daarrond een korstje in een lekkere saus is steeds als eerste gesneuveld. De Babi pangang is best goed. Deze keer pikanter dan gewoonlijk, maar sommigen hebben dat graag zo. Met wat extra rijst is dat zo verholpen.

De soep die erbij was had nog goed warm. De dag erna met een ruwe tong gezeten door me te verbranden. Het rook dan ook zo lekker die bouillon.

Het allerbeste aan heel het chinees maal blijven toch de loempia’s. Het sausje dat ze daarbij meegeven is zo lekker. Helemaal niet vettig olieachtig zoals dat soms met loempiasaus kan zijn.

Dus wat de naam boven de ingang ook mag zijn wanneer jullie voor wat lekkers komen. Normaal zal het iedere gast kunnen bekoren.

Greetz V

Advertenties

2 gedachten over “Chinees

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s