How I met your Mother

Deze serie kan mogelijks vermeld worden als de opvolger van Friends. Het is alvast met hetzelfde concept van een aantal vrienden die we volgen in hun turbulente leven.

Het verhaal wordt verteld door Ted Mosby die zich telkens in een nieuwe relatie stort. Maar vooral Robin lijkt meermaals zijn hart te veroveren. Ook Barney heeft een zwak voor Robin, maar weigert hier aan toe te geven.

Het standvastige koppel Lily en Marshall houden de groep samen. Alles speelt zich af in een café en het appartementje waar het koppel zich vestigen en af en toe een ander groepslid zich bij hun voegt.

De vergelijking met friends is niet moeilijk te maken. Barney gedraagt zich als Joey, terwijl Robin makkelijk met Rachel te vergelijken valt. Lily en Marshall zouden kunnen doorgaan voor Monica en Chandler. En Ted, ondanks dat hij minder geleerd is als Ross, kan met zijn relatieproblemen wel aan hem tippen.

Het is althans een even groot succes aan het worden mits ik ook hierbij elke aflevering aan het scherm gekluisterd zit. Het verhaal is steeds even absurd als geloofwaardig.

Greetz V

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s