Hemlock grove

Deze serie zit vol mysterie. Een raadsel dient opgelost te worden. Wie zal er in slagen om de dader te vatten en het probleem op te lossen?We maken kennis met enkele mysterieuze wezens die zich mengen onder de gewone mensen. Helaas vallen er slachtoffers. Een belangrijke setting is de school.

De politie staat voor een raadsel wanneer er niet te achterhalen valt wat de doodsoorzaak van het eerste slachtoffer is. Ze schakelen een expert in wanneer het vermoeden van een dierlijke dader groeit.

Twee jonge mannen met vreemd gedrag gaan zelf op onderzoek. Al trekken ze hiermee wel de aandacht van de expert en de politie. Peter Rumancek is een jonge zigeuner die net voor de moorden het dorp in trok. Roman Godfrey is een sociopatisch en arrogant type.

Het vreemde gezin Godfrey bestaat uit een klassevolle dame met slecht karakter, Roman en zijn zus met een monsterlijke ziekte waardoor fysiek er iets vreemd aan is. Ze doen mij denken aan de Adams family. En al is de romantiek wel zoek krijg ik hetzelfde gevoel als bij twilight. Ben nooit fan van deze films geweest.

Het is niet meteen mijn genre serie door al die vreemde personages. Het is een zeer ongeloofwaardig verhaal, waardoor het mij weinig doet. Al kon de serie ondanks het ongelukkige thema mij wel blijven boeien. De serie was voor mij dus voldoende interessant om te kijken tijdens mijn lange treinritten.  Het zal enkel nooit mijn favoriete serie worden.

Of liefhebbers er van zouden smullen is nog maar de vraag. De spanning bouwt vaker op naar een anticlimax. Het duurt ook lang voor er duidelijkheid komt in de personages hun eigenheid.

Greetz V

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s