The wedding_part 8: Avondgasten

Na het heerlijke buffet kwamen de avondgasten binnen. Toen begon er een nieuw magisch deel van de avond.

Eerst hadden de vrienden voor ons een vragenronde in petto. We moesten onze schoenen uitdoen en hadden uiteindelijk zowel van onszelf als van elkaar een schoen. Bij de ludieke vragen konden we zo reageren op wie dit het meest van toepassing is.

251

Daarna was het aan ons een woordje te zeggen en hier hebben we de ouders, siblings en getuigen bedankt. Met een grote mand vol drank en knabbels. Vervolgens gooide ik een boeketje dat schoonzusje heeft gevangen.

261.jpg

En nu het pronkstuk van ons dessertenbuffet, de bruidstaart! Hierover hebben wij heel veel complimenten gekregen. Het was een red velvet met een crème van mascarpone waarin aardbeien verwerkt waren. De taart was bedekt met een goeie laag donkere chocolade. En uiteraard stond ik erop dat de afwerking gebeurde met rode rozen en witte callas.

Voor het dansfeest van start ging deden we onze openingsdans. We vonden het heel belangrijk dat de tekst passend was voor ons en dat het niet op elk trouwfeest onder de standaard nummers hoorde. Daarom kwamen wij op het nummer All I ever wanted van John Tyree. De vader-dochterdans kreeg om dezelfde reden het nummer I loved her first van Heartland.

Het dansfeest heeft tot half 4 doorgegaan. Daarna was ik moe en voldaan. Na wat opruimen van de belangrijkste zaken konden we in ons eigen bedje. Om dan maandag alles wat niet onmiddellijk mee moest te gaan ophalen.

Advertenties

Een gedachte over “The wedding_part 8: Avondgasten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s