The 100

Alweer een serie op netflix waaraan wij helemaal hooked waren. Deze scifi-reeks gaat over wat ons mogelijks in de toekomst te wachten kan staan.

Het lijkt allemaal nog ver van het bed dat we zouden leven in de ruimte en meerdere generaties daar zouden opgroeien zonder geleefd te hebben op aarde. Er was echter niet zo enorm veel voor nodig als je hun verhaal volgt. De manier waarop bepaalde personages met de situatie om gaan zijn zelfs zeer aannemelijk en zouden in onze maatschappij ook zomaar kunnen bestaan.

Helaas was het niet eenvoudig te overleven in de ruimte en zou een terugkeer naar aarde toch noodzakelijk worden. Of dat een haalbare mogelijkheid werd zouden de regerende personen kinderen sturen naar de planeet. 100 kinderen, the 100, werden gestuurd en ontdekten dat er al meer op aarde gaande was dan de anderen wisten.

Er ontstaat een hele strijd op leven en overleven. Wie in deze strijd allemaal betrokken is en wat met diegene die nog steeds niet op aarde zijn gebeurt zal in de serie steeds duidelijker worden.

De serie ontplooit zich helemaal in een fascinerend gebeuren. Inleven in het gevoel van de personages gaat vanzelf. De ene tragedie volgt de andere op en de strijdlust van de personages is meeslepend.

Greetz V

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s