Joking hazard

img_20180212_213307-1270376831.jpg

Joking Hazard gaat over getekende personages die gekke uitspraken doen. Het is enorm lachen, maar niet geschikt voor kinderen. De bedoeling van het spel is dat de actieve speler een kaart draait van de stapel. Deze kaart wordt dan aangevuld of voorafgegaan met de kaart van de actieve speler. Zo ontstaat er al een verhaaltje. De andere spelers kiezen een kaart uit hun hand die ze erachter leggen. De actieve speler kiest zijn favoriete einde aan het kortverhaal.

Hierboven zien jullie een voorbeeld van het resultaat van zo een kortverhaal. Deze was nog behoorlijk braaf. Zo zijn ze lang niet allemaal geweest.

Er is ook een speciale ronde, wanneer de kaart gedraaid van de stapel een rode rand heeft, dan legt de actieve speler zelf geen kaart. De tegenspelers spelen twee kaarten die het verhaaltje compleet maken. De speler die dan gekozen wordt door de actieve speler krijgt 2 punten. Tijdens zo een speciale ronde mogen de spelers ook kaarten ruilen. Zo kun je die kaarten die niet interessant zijn kwijt geraken.

De punten kun je bijhouden door jou winnende reacties op te rapen en te tellen. Het is echter meer een spelletje voor het plezier dan voor de winst.

Wij hebben er in elk geval ons plezier mee gehad.


Greetz V

PS: voor runthrough van games in het Nederlands en meer neem een kijkje op

lucky bastard

Advertenties

3 gedachten over “Joking hazard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s