Pitstop

img_20180211_204606192440977.jpg

Geloof het of niet, ergens onder al die goudbruine frietjes zit een broodje met groenten en jawel daarbij zie je kipcorns.

Het broodje is heerlijk krokant. De groenten waren duidelijk vers, geen waterige tomaten.

We hadden met ons groepje van 8 personen, met een zeer gevarieerde bestelling, genoten van elke hap. Hierbij moet ik wel bekennen dat het mij niet gelukt is dit hele broodje op te krijgen.

Het succes van de pitstop zijn wellicht hun burn-outburgers. Dat is wat je hierboven op de foto ziet. Al hebben ze een ontzettend uitgebreid aanbod, wat het kiezen niet makkelijk maakt.

Durf niet met zekerheid te zeggen, maar ik dacht dat ze zich misschien wel van saus hadden vergist bij mijn broodje. Het was de bedoeling een special onder de frieten te vinden.

Dat maakte het echter niet minder lekker. En vergissingen bij zo een grote bestellingen kunnen altijd gebeuren. Dat heb ik hun zonder enige moeite dus kunnen vergeven.

Het is zeker aan te raden als jullie in hun omgeving zijn te stoppen om wat te knabbelen. Wil je op voorhand al een idee om te kiezen kun je alvast een kijkje nemen op de website van pitstop.

Greetz V

Advertenties

3 gedachten over “Pitstop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s