Grand Austria hotel

18839081_10155371755549469_2441659102926803490_n

Ooit gedroomd om manager van een hotel te zijn? Bij Grand Austria Hotel kan je jou talent tonen. Als je de juiste beslissingen neemt zal je geprezen worden voor je kunnen en het spel winnen.

Gasten komen naar je café en via de keuken zorg je dat ze hun bestelling krijgen. Zodra je aan de wensen van de gast voldoet gaan ze een kamer willen in het hotel.

De kleur van het tafelkleed waar ze aan zitten geeft aan welke kamer ze wensen. Zijn jou kamers voorbereid om de gasten te ontvangen? Des te hoger in je hotel de kamer, des te meer punten je zult verdienen.

Het spel werkt met kaartjes die de spelersvolgorde bepalen. Per ronde krijg je 2 speelbeurten. Deze draaien met de klok door na elke ronde. Als je eerst mag beginnen ben jij ook de laatste.

Je start je beurt door een gast te verwelkomen. Vervolgens ga je naar het bord met dobbelstenen, daaruit kies je een actie en het aantal dobbelstenen dat er bij ligt bepaald hoeveel die actie opbrengt. Zo bekom je cubes om je keuken te vullen en aan de gasten hun wensen te voldoen. Je kan ook kiezen om kamers voor te bereiden. Een ander belangrijke is geld bekomen of vooruit geraken op een track die jou voordelen oplevert als je snel genoeg gaat, maar ook kan benadelen als je achteraan hangt. Je kunt ook personeel aanwerven. Deze geven voordelen gedurende het spel. De zessen die gegooid worden geven een vrije keuze van actie.

Verder zijn er 3 doelen die je kunt behalen om extra punten te scoren. Er is dus veel mogelijk in het spel. Je personeel en doelen zullen veel bepalen bij welke keuzes je het meeste voordeel haalt.

Dit is een leuk spel met voldoende uitdaging zonder hoge moeilijkheidsgraad.

Greetz V

PS: voor runthrough van games in het Nederlands en meer neem een kijkje op

lucky bastard

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s