The end of the f*** world

Deze serie is recent in het aanbod van Netflix verschenen. Hij is mooi opgebouwd naar een spannend moment waarop de personages een hartverscheurende keuze maken.

Daar gaat heel wat aan vooraf. James heeft een eigenaardige kronkel in de hersenen die hem aanzet om foute keuzes te maken. Door een gebeurtenis met zijn moeder in het verleden lijkt hij het gevoel van liefde niet te kennen.

Alyssa zou hier mogelijks verandering in kunnen brengen, was het niet dat zij ook een vrij vreemd beeld van de wereld heeft. James kiest haar als zijn doelwit, want hij ziet zichzelf als een psychopaat en daarbij dient hij gruwelijke daden te doen.

De twee trekken erop uit, vluchtend van hun huidig bestaan. Alyssa meent dat enkel haar vader, waarvan ze gescheiden leeft, haar zal begrijpen.

De serie bestaat uit korte afleveringen, hierdoor kun je op korte tijd snel door het eerste seizoen van deze serie. Er gebeurt veel op die 20 minuten wat maakt dat het je zeker zal meeslepen in het verhaal. De opbouw naar de laatste aflevering is intens, wat maakt dat het einde voor ons wat zwak was. Toch is hij zeker het kijken waard.

Een tweede seizoen zou zeker kunnen volgen. Wanneer is nog niet duidelijk. Wij zouden zeker aan het beeld gekluisterd zitten als het zover is.

Greetz V

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s