Once upon a time

Hier moet ik eerlijk bekennen dat ik zeer bevooroordeeld ben. Deze serie is machtig goed za-lig.

Je hebt alle mogelijke sprookjesfiguren die erin verwerkt zijn, die plots met elkaar verweven zijn tot 1 geheel. Elk personage heeft zijn eigen sterke karakter dat naar voor komt.

De personages komen tot leven en niet alleen in de serie. Ik zat in de trein naar huis en plots kwam een man de wagon in. Ik was aan het bellen met mijn man en begon te lachen. Hij vroeg wat er aan de hand was. Repelsteeltje komt net de wagon binnen! De man leek erop zoals twee druppels water. Een tijdje later bij een uitstap naar Duitsland liepen wij bijna tegen iemand aan die de winkel uit kwam. Toen we ons excuseerden bleek hij helemaal op 1 van de dwergen te lijken.

Wij gingen er helemaal in op en genoten van elke aflevering van elk seizoen. Het wordt wel even ingewikkeld om de connecties tussen alle personages bij te houden. Er komen geregeld nieuwe figuren bij net als parallelle werelden. Dus goed wakker blijven en kopje bijhouden.

Het is een serie die iedereen moet gezien hebben. We keken pas de laatste aflevering van seizoen 6 en zijn ontzettend benieuwd naar wat er in seizoen 7 gaat gebeuren.

Greetz V

Advertenties

Een gedachte over “Once upon a time

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s