The wedding_part 5: inkleding zaal

De dag voor de trouw, alle afspraken zijn gemaakt en alles ligt klaar. Dus kon ik de zaal gaan inkleden. Voor mij was het zeer belangrijk dat alles tot in de puntjes in orde was, dus deed ik dit zelf. Wie beter dan ikzelf snap hoe ik dat wil hebben? Niemand.

Mijn getuige kwam mee, wetende dat ik hem wellicht heel de tijd zou zeggen wat te doen en corrigeren als het niet helemaal was zoals ik het zag.

We kwamen aan de zaal en hadden afgesproken om met het treintje al het materiaal binnen te rijden.

Ik had veel zelf gedaan zo had ik een mand met de zelfgemaakte bedankjes. Bruidssuiker in glazen potjes met een strikje in rode kant eromheen.

Op de tafels werden servetten gelegd die ik de dag voordien zelf had opgerold met de menu erop bevestigd.

img_20170914_135404600865970.jpg

Waar ik ook zeer trots op was, mijn zelfgemaakte tafelnummers. Ikzelf ben zot van schaapjes en moest dat in de decoratie verwerken. Het aantal schaapjes en het nummer op de weckpotten gaf aan welke tafelnummer dat was.

img_20170908_100638-498686826.jpg

We hadden een hoekje gecreëerd met een tattoo/snoepbar en loungegedeelte. Dit was tussen de eettafels en de dansvloer, tegenover de toog en in een inham van de zaal. Super gezellig!

En tot slot nog enkele sfeerfoto’s van de ingeklede zaal. Echt zo een magisch mooie locatie de grotten van Kanne.

107106105

Greetz V

 

 

Advertenties

7 gedachten over “The wedding_part 5: inkleding zaal

      1. Ik kan het misschien beter niet op een openbaar weblog schrijven maar ik reis al enkele jaren naar Hasselt om te poepen. Vandaar dat ik ook wel in Diest een pinteke pak. Nog een vraag las het mag vbounce omdat u graag kookt. Maakt u zelf ook frieten? Zou daar graag iets over lezen er zijn nogal wat verschillende meningen daarover. Wel of niet schillen, welk ras is het beste en wel of niet afspoelen etc. Misschien heeft u daar eerder over geschreven heb nog niet alles gelezen.

        Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s