Dead man’s draw

img_20170604_17204594721110.jpg

Bij Dead Man’s Draw zegt de naam van het spel eigenlijk al veel. Het is een pusher luck waarbij je kaarten draait van de stapel en er geen twee dezelfde mogen verschijnen. Als je op tijd stopt krijg je de kaarten die tevoorschijn kwamen. Des te hoger het getal op de kaarten, des te beter voor jou want op het eind van het spel telt de som van de hoogste kaart per soort als eindscore.

Het spel is al snel veel intenser als je de karakterkaarten erbij neemt. Ook hebben de symbolen op de kaarten individueel een ander effect. Zo wil de kraken zeggen dat je verplicht bent 2 kaarten bij te draaien of de haak dat je een kaart uit je eigen deck moet toevoegen aan de rij.

Zeker een aanrader als vlug tussendoortje!

Greetz V

PS: voor runthrough van games in het Nederlands en meer neem een kijkje op

lucky bastard

Advertenties

2 gedachten over “Dead man’s draw

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s