The wedding_part 3: misboekje

Met de geruststelling dat de zaal in orde is en de keuze van de trouwjurk gemaakt was, werd de kerkelijke trouw belangrijk. De viering moest persoonlijk genoeg zijn en toch alle nodige onderdelen bevatten zodat het volgens de regels was van de kerk.

Er zijn vele uren gekropen in het maken van ons misboekje. Al wat ik op internet kon vinden aan teksten voor huwelijksvieringen werd grondig bestudeert. Mijn mama verzamelde boekjes, via haar werk als thuisverpleging, die de mensen haar meegaven. Bijhorend de verhalen van hoe trots ze waren op hun eigen, of dat van hun kinderen gemaakte boekje.

Het resultaat is in de bijlage te zien. Met evenveel trots als al de mensen op mijn moeders ronde, zo mogelijk nog met meer, presenteer ik het bestand van ons boekje. Let wel, je dient het af te drukken en dubbel te plooien om het resultaat te zien. De teksten staan in de nodige volgorde om er een boekje van te vormen.

misboekje gebonden versie

Greetz V

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s