Etentje en bowling

Hierboven zie je het begin van een avond onder vrienden in de bowling champion. We hadden een fijne avond en kan het zeker aanraden om er te gaan bowlen. Het concept is een goed idee. Helaas kon ik wel enkele dingen aanmerken op de uitwerking ervan.

Het vlees is lekker en er zijn sauzen in overvloed. De groenten aangeboden konden wel wat beter. Het was behoorlijk basic met wat geraspte wortelen, halve gekookte eieren, sla en tomaten. En zoals af te leiden uit de foto was de bakplaat voor 4 personen wat krap, waardoor het kiezen was tussen vlees of groenten te bakken.

Het dessertenbuffet viel mee als je de juiste gok maakte van wat je op het bord schept. Voor mij was de chocomousse geen winner. Maar wie liefhebber is van opgeklopt poeder zal mij hierin tegenspreken. Het ijs viel mee, al mocht hier een ruimer aanbod dan 2 smaken in zijn. Wat mij wel enthousiast kreeg waren de kleine boterwafels en de brownie met een krokante bodem en karamel. Moest ik liefhebber van soezen geweest zijn was het aanbod daarvoor zeker voldoende, maar liefst vier soorten.

Het grootste plezier was bij het bowlen uiteraard. Het is best gezellig dat de banen iets lager liggen dan de rest van de zaak. En de sokjes die je krijgt om over je eigen kousen te trekken vond ik wel aangenaam. Ook al is het geen zicht, van de zweetvoeten van een ander zal niemand last hebben zo. Zoals hieronder heeft het natuurlijk geen zin.

Greetz V

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s