The wedding_part 2: Trouwkleed

Dan heb je eindelijk na veel stress een nieuwe locatie gevonden, komt toch niet het nieuws dat alles daar in brand staat.

Familie in paniek, zelf ten einde raad en wachtend op een sprankeltje hoop. Gelukkig de dag na het nieuws van de brand blijkt het mee te vallen.

De grotten van Kanne is een groot gangenstelsel, ook aan de kant van de Nederlandse grens zijn er gangen. Het waren die waarin het vuur en de rookontwikkeling was. Het nieuwsbericht was misleidend en bezorgde meer leed dan info. Heel even zagen we de trouw in rook op gaan 😉

Als oppepper ging ik dan maar mijn trouwkleed laten maken. Al jaren verliefd op dat eenzelfde trouwkleed en ik moest en zou het dragen op onze grote dag. Het was uit een collectie van 2013 en niet meer te krijgen. Ik heb ook geen standaard maten.

Dankzij Lief Theuwis was het mogelijk en ben haar daar zo dankbaar voor. Al had ik graag een modeshow gehouden voor de moeders en schoonzus, dit was de manier om het beste resultaat te bekomen. Het was helemaal zoals ik het wou hebben. Als basis dat ene droomkleed en dan aanpassingen om het op mijn figuur af te stemmen.

Greetz V376-gausian-blur

Advertenties

2 gedachten over “The wedding_part 2: Trouwkleed

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s