The wedding_Part 1: Organisatiestress

Net als zoveel meisjes droomde ik over the perfect wedding. Wel de trouw zelf was fantastisch, maar laat mij beginnen bij wat eraan vooraf ging.

Onze wettelijke trouw en kerkelijke trouw is op twee verschillende dagen geweest. Wat om te beginnen al wat gesputter gaf bij de ouders.

Sinds men 16 jaar was ik overtuigd van een specifieke locatie om te trouwen. En jawel juni 2016 reserveerden we het Sint-Jansberg, een oud klooster met authentieke kapel in Zelem.

Sommigen van jullie hebben het al door, in februari 2017 telefoon, de locatie is failliet. We moesten reppen om een nieuwe locatie te vinden en hopen dat we zoveel mogelijk wat al geregeld was konden behouden. We hadden namelijk onze favoriete DJ van discobar flashback en catering witlov kunnen krijgen, net als de fotograaf waarmee we eerder al shoots hadden gedaan.

Maar uiteindelijk kwam het goed want we vonden een locatie die nog mooier en indrukwekkender was als de eerste. Ons trouwfeest kon doorgaan in de grotten van Kanne. Een sprookjesachtige plaats, om zorgeloos 50 m onder de grond te feesten. Met de mogelijkheid van een eigen catering. Waar in het pakket een vestiaire zit, een ruime drankenlijst en iemand die alle gasten met een treintje tot de feestzaal en terug rijdt.

Greetz V

Advertenties

2 gedachten over “The wedding_Part 1: Organisatiestress

    1. Nu niet de NMBS verwachten 🙂 Het is eerder een zeer groot golfkarretje met meerdere compartimenten. Maar inderdaad heel leuk. En in de gang waar hij door komt gereden branden ze kaarsjes om meteen de romantische sfeer erin te brengen.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s