Pathfinder

Enige tijd geleden zijn we dit spel beginnen spelen met vijf. Mijn personage is Lini. We zijn aan de uitbreidingen begonnen en het loopt heel vlot.

Het is een leuk spel waarbij je steeds met dezelfde groep mensen dieper in het verhaal gaat. Door het verzamelen van items, spells, blessings, allies, weapons en armor maak je tijdelijk een sterker personage. Na het verslaan van de villain maak je uw karakter definitief sterker.
Let wel je moet ook zorgen dat je elke spelronde overleeft. Een spelronde heeft een bepaalde duur waarbinnen je moet proberen te winnen door te exploreren in de decks.
Hoewel ik niet altijd fan ben van coöperatieve spellen, vond ik Pathfinder Roleplaying Game wel leuk. Iedere speler krijgt de kans om voldoende bij te dragen aan het spel en elke ronde zitten er wel locaties in die passen bij het gekozen karakter.
Soms gaat het heel vlot zoals op de afbeelding hieronder waarbij we het ene na het andere deck in een paar beurten hadden kunnen sluiten.
26756487_10156014051144469_3944896865289354327_o
Het is een absolute aanrader en beloofd veel spannende avonden, want het gaat zeker niet altijd zo vlot als hierboven. Een ronde die je niet haalt speel je gewoon opnieuw tot je het bereikt, dus volhouden is de boodschap.

Greetz V

PS: voor runthrough van games in het Nederlands en meer neem een kijkje op

lucky bastard

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s